(2016. június 16. csütörtök) nap bejegyzései

Gépkocsi-feltörő rendőrkézen

A repcetáblán keresztül menekült el Nemesvámos külterületén 2016. június 15-én délelőtt egy gazdasági társaság telephelye előtt parkoló autót feltörtek, melynek utasteréből autóstáskát, készpénzt és iratokat tulajdonítottak el. Mikor a tulajdonos a sérelmére elkövetett bűncselekményt észlelte, eszébe jutott az a férfi, aki nem sokkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Előzetes letartóztatásban a templombetörő

Elfogták a bűncselekmény-sorozat gyanúsítottját A lókúti római katolikus templomba 2016. június 5-e és június 9-e közötti időszakban betörtek és onnan 2 db faperselyt tulajdonítottak el az azokban összegyűlt 13.000,- forint készpénzzel. Az ügyben indított nyomozás során látókörbe került a 22 éves Cs. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

„Bringázz a nyárba!”

Közlekedésbiztonsági foglalkozás veszprémi általános iskolásoknak A Veszprémi Balesetmegelőzési Bizottság és a Magyar Kerékpárosklub Veszprémi Területi Szervezete két oktatási intézmény, a Veszprémi Rózsa Úti Általános Iskola és a Simonyi Zsigmond Ének­Zenei és Testnevelési Általános Iskola tanulói számára 2016. június 14­én a koradélutáni órákban komplex … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

A Bakonyban is készülnek a gyerekek a nyári szünetre

A Bakonynánai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában rendeztek megelőzési délelőttöt a Veszprémi rendőrök A Veszprémi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti és megelőzési előadója a Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottjával 2016. június 13-án 10 órától interaktív foglalkozást tartott közel nyolcvan tanulónak. A felső tagozatosoknak az internet veszélyeiről, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Szigorú vendéglátós

Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Az eljárás adatai szerint egy bakonyi község presszóját üzemeltető 69 éves asszony 2016. április 7-én, koradélután kerékpárján utazva kereste fel egyik törzsvendégét, hogy a hitelben történő fogyasztásait kifizettesse vele. A tartozás rendezésének halogatásán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!