2016. június hónap bejegyzései

JÁRásŐr szolgálat a Dózsa városrészben

A Nagyvárosi Közbiztonsági Program keretében ellenőriztek a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai a polgárőrökkel, a közterület felügyelőkkel, valamint a településrész önkormányzati képviselőjével közösen járták be a területet 2016. június 28-án, a délutáni órákban. A résztvevők már ismerőskéntköszöntötték egymást a Dózsa Polgárőrség székházában. A rövid … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Néhány órán belül elfogták a rendőrök

Egy veszprémi étterem hátsó ajtaját tört be az 53 éves férfi. Az 53 éves I. L. 2016. június 26-án 22 óra 30 perckor egy paddal törte be a veszprémi önkiszolgáló étterem hátsó bejárati ajtaját, hogy oda bejutva különböző értékeket lopjon el. Az ajtó egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittasan vezetett és vasúti fénysorompónak ütközött

Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást a veszprémi rendőrök. A nyomozás adatai szerint, B. A. 42 éves veszprémi lakos 2016. május 19-én 18 óra körüli időben egy Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett a 82-es számú főútvonalon, Zirc felől Veszprém irányába. A Veszprém-Győr vasútvonal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonsági akció a Bakonyban…

A veszprémi rendőrök közlekedésbiztonsági akciót szervezetek a kapitányság illetékességi területéhez tartozó 82-es számú főútvonalon. Az ellenőrzésre 2016. június 25-én került sor, mely érintette Csesznek térségét is. Az akció során a veszprémi rendőrök magyar, szlovák és cseh motorkerékpárt és gépjárműveket ellenőriztek, valamint a gépjárművek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Gépkocsi-feltörő rendőrkézen

A repcetáblán keresztül menekült el Nemesvámos külterületén 2016. június 15-én délelőtt egy gazdasági társaság telephelye előtt parkoló autót feltörtek, melynek utasteréből autóstáskát, készpénzt és iratokat tulajdonítottak el. Mikor a tulajdonos a sérelmére elkövetett bűncselekményt észlelte, eszébe jutott az a férfi, aki nem sokkal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!