2016. május hónap bejegyzései

Táskalopás gyanúsítottja rendőrkézen

Az eljárás adatai szerint egy női táskát lopott el az a 63 éves nő, akit a Veszprémi Rendőrkapitányságon vettek bűnügyi őrizetbe. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe 2016. május 26-án egy 63 éves veszprémi nőt. A Veszprémi Rendőrkapitányságon 2016. május … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Csillag úti ovisok Budapesten

A Nemzedékek Biztonságáért –közhasznú- Alapítvány, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága országos program keretében 2016. május 28-án, Budapesten rendezte meg a „Pindur-Pandur Ki Mit Tud” MINI-KRESZ programját. A program célja, hogy a gyermekek játékos eszközökkel már az óvodában és az iskolában elsajátítsák a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

JÁRásŐR a Dózsavárosban

Veszprémben társszervekkel teljesítettek szolgálatot a rendőrök. A dózsavárosi könyvtárból 2016. május 24-én 15 órai kezdettel indult a JÁRásŐR szolgálat, melyen a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetőjén és munkatársain túl a városrész képviselője a helyi polgárőrök és a közterület felügyelet munkatársai vettek részt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Nem lehet elég korán kezdeni

A biztonságos közlekedés alapjaival ismerkedtek 2016. május 25-én az óvodások Bándon. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója tartott közlekedésbiztonsági foglalkozást a kicsiknek. Átbeszélték miért fontos hogy az autóban mindig be legyenek kötve, illetve, hogyan kelhetnek át biztonságosan az úttesten. A gyerekek a felmutatott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Rendőrkutya a gyermeknapon

A Veszprémi Rendőrkapitányság által szervezett rendezvényen középsúlyos értelmileg akadályozott gyerekek találkozhattak Cézárral, a nyomkövető kutyával. A veszprémi Kozmutza Flóra Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium által szervezett gyermeknapon a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek. A tanulók először Takács Krisztián rendőr zászlós, bűnügyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!