2016. április hónap bejegyzései

Úgy gondolta, kocsikázik egy kicsit…

Jármű önkényes elvétele miatt fejeződött be nyomozás a napokban. A nyomozás adatai szerint a 19 éves F. B. pulai lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. január 5-én bemászott ismerőse családi házának udvarába, és az ott található, rendszám nélküli személygépkocsit, amiben az indítókulcs … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rongálás miatt állították elő

Mintegy 100.000 forintos kárt okozott az előállított férfi.A rendelkezésre álló adatok alapján a 32 éves zirci férfi 2016. április 23-án kitörte az állomás utcai autóbusz-állomás várótermének két ablakát, ezzel mintegy 100.000 forint kárt okozva. Adatgyűjtést követően a rendőrök beazonosították a vélt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Április elsején került sor a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa (KKK) megyei döntőjére Veszprémben.

A már évek óta futó, felmenő rendszerű versenyre Veszprém megye középiskoláiból neveztek lányok és fiúk együttesen külön kerékpáros, segédmotor-kerékpáros és személygép-kocsivezető kategóriában. A Veszprém megyei Balesetmegelőzési Bizottság közösen a Veszprém Városi Balesetmegelőzési Bizottsággal meghirdetett az érintett célcsoportban a LEGBIZTONSÁGOSABBAN közlekedő címért folyó versenyt is a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!