(2016. március 16. szerda) nap bejegyzései

Lábon szúrta egy vasvillával

A veszprémi rendőrök garázdaság miatt indítottak nyomozást az ügyben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves B. Gy. megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. március 14-én 15 óra körüli időben, előzetes szóváltást követően vasvillával lábon szúrt egy 33 éves férfit Nagyvázsonyban. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

JÁRásŐr szolgálat Nagyvázsonyban

A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR szolgálatot szervezett Nagyvázsonyban. A szolgálat megkezdése előtt a település polgármestere rövid tájékoztatót adott a település jelenlegi helyzetéről. Ezután Takács Zsolt rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott a megelőzési előadókkal közösen az általános iskola első osztályában tartott balesetmegelőzési előadást. A gyerekek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Garázdaság Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 09-én 18 óra 40 perc körüli időben, Veszprém belvárosában két helyi lakos előzetes internetes szóváltást követően személyesen is vitába keveredett K Z. várpalotai lakossal. A fiatal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!