2016. február hónap bejegyzései

Csak néhány száz méteren át tartott a menekülés

Perceken belül elfogták a késes rablót a veszprémi rendőrök. Egy fiatal, kapucnit viselő férfi lépett be 2016. február 24-én 21 óra után egy veszprémi nemzeti dohánybolt ajtaján, kezében egy kést tartott. Az üzletben takarító alkalmazott, támadóját megpillantva sikoltozni kezdett, melynek eredményeként a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körzeti megbízott tartott prevenciós előadást általános iskolában

Nagyvázsony körzeti megbízottja, Tüske András r. főtörzsőrmester 2016. február 15-én kereste fel a helyi Kinizsi Pál Általános Iskola hatodik osztályos tanulóit. A helyi iskolarendőr, a prevenciós óra keretében átbeszélte a gyerekekkel a bűncselekmények és szabálysértések közötti különbségeket, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök fogalmát, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Televíziót lopott

Egy veszprémi kollégiumból LED televíziót vitt magával a 46 éves nő. A rendelkezésre álló adatok szerint B. Gy-né B. E. a bűncselekmény elkövetésekor az egyik veszprémi kollégium szállóvendége volt. A nyomozás adatai szerint a 46 éves nő 2016. február 14-én 9 óra 30 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Csoportos garázdaság, öten egy ellen

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az öt férfit Veszprémben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016. február 7-én éjjel 1 óra körül egy veszprémi szórakozóhely előtt bántalmazta a 30 éves kecskeméti férfit egy öt fős baráti társaság. Egy előzetes szóváltás fajult … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A lakáskulcs miatt vesztek össze

Vádemelési javaslattal zárták le a veszprémi rendőrök egy garázdaság miatt indított nyomozást. A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. december 21-én, az éjjeli órákban a 24 éves P.A. és a 20 éves P.R. zirci lakosok hangos szóváltásba keveredtek egymással. Ennek kiváltó oka az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!