(2016. január 6. szerda) nap bejegyzései

Telefont lopott

Egy mobiltelefon eltulajdonítása miatt indított nyomozást fejeztek be a veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal. A nyomozás során megállapított adatok alapján a 32 éves R. Sándor egy Veszprém belvárosában található középület felújításán dolgozott 2015. november 16-án. Munkavégzés közben észrevette, hogy egy felügyelet nélkül hagyott mobiltelefon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Előzetesben az idős nőt megkárosító férfi.

A nyomozás eddigi adatai alapján az 58 éves H. Sándor és társa  egy 81 éves veszprémi nőt hívtak fel 2015. december 3-án.  A telefonban arra hivatkozva kértek tőle 1 millió forintot, hogy az sürgősen kell lányának egy ügyvédi ügyintézéshez. Azt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Csúszósak az utak Veszprémben!

Közlekedjenek óvatosan! Az előrejelzések alapján az elkövetkező napokban Veszprém megyében a havazás mellett ónos eső megjelenésére is számítania lehet. Ez a közlekedők számára különösen a Bakony térségében lévő, kanyargós hegyi utakon okozhat jelentősebb problémát. Ezért is kiemelten fontos, hogy mindenki alkalmazkodjon a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!