2016. január hónap bejegyzései

Lopás miatt keressük

A veszprémi rendőrök két személy azonosításához kérik a lakosság segítségét. A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 19010/2339/2015. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi és nő 2015. december 10-én 20 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírlevél | Hozzászólás most!

Közveszéllyel fenyegetés

Perceken belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki robbantással fenyegetőzött. Egy ismeretlen férfi telefonált be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. január 22-én 9 óra körüli időben, aki egy Veszprém közeli település felrobbantásával fenyegetőzött. A rendőrök adatgyűjtése gyorsan eredményre vezetett, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Továbbra is „Házhoz megyünk”’ Veszprémben

Nyugdíjasoknak tartottak előadásokat rendőrségi szakemberek a vagyonbiztonságról. A Cholnoky lakótelepi Könyvtár adott otthont a Veszprém Megyei rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság közös rendezvényének 2016. január 21-én 14 órától, amelynek keretében nyugdíjasok hallhattak érdekes előadásokat vagyonbiztonság témakörben. Orsós Károly rendőr alezredes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Közösen a rászorultakért

A Veszprémi Rendőrkapitányság a téli időszakban kiemelt figyelmet fordít a rászorult, fedél nélkül élő emberek megsegítésére. A Veszprémi Rendőrkapitányság állománya az elmúlt évekhez hasonlóan fokozottan ügyel a közterületen az időjárási viszontagságok elől menedéket kereső, valamint egyéb okból rászoruló személyek megsegítésére. A hideg, téli időjárás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírlevél | Hozzászólás most!

A biztonságos téli közlekedésért

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai látták el hasznos tanácsokkal a járművezetőket. A téli időszak megváltozott közlekedési viszonyaira hívták fel a sofőrök figyelmét 2016. január 12-én a veszprémi rendőrök. Az egyenruhások a megyeszékhely különböző balesetveszélyes pontjain ellenőrizték a járművek műszaki állapotát, a világítóberendezések működőképességét és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!