(2015. december 13. vasárnap) nap bejegyzései

Fokozott rendőri jelenlét és megelőzési tanácsadás

A Veszprémi Rendőrkapitányság az ünnepi forgatagban hívta fel a figyelmet az értékek védelmére 2015. december 12-én. A bűnmegelőzési munka főként a nagyobb tömegeket vonzó bevásárlóközpontokat, piactereket célozta meg. A rendőrök a vásárlók, és árusok figyelmét közvetlenül felhívták az értékeik védelmére. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Munkaadójától lopott

Lopással gyanúsítható az a férfi, akinek büntetőügyét bíróság elé állítási javaslattal zárta a Veszprémi Rendőrkapitányság. A megalapozott gyanú szerint S.R. várpalotai lakos, az egyik veszprémi üzemanyagtöltő állomás munkatársa 2015. augusztus hónapban több alkalommal megkárosította munkaadóját. A 28 éves férfi a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Áruház parkolójában verekedtek össze

Bíróság elé állítási javaslattal zárult a hipermarket parkolójában elkövetett garázdaság vétsége. A nyomozás adatai szerint M. Attila veszprémi lakos 2015. november 25-én, kora délutáni órákban egy veszprémi áruház parkolójában keveredett szóváltásba A. Csaba budapesti lakossal. A szópárbaj kis idő múlva … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!