(2015. december 6. vasárnap) nap bejegyzései

Kommunikáció a baleset-megelőzésben

Miután a balesetek jelentős része a sebesség túllépésére vezethető vissza, a megelőzés sem tud más utat, mint a sebesség csökkentése. A kommunikációban célszerű tudatosítani, hogy nem önmagával a sebességtúllépéssel van baj, hanem azzal, hogy egy ilyen túlvállalt szituációban, kritikus vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszprémi Rendőrkapitányság 2015.11.23-2015.11.29. heti baleseti statisztika

A Veszprémi Rendőrkapitányság közigazgatási területén 2015. november 23. és 2015. november 29. közötti időszakban 4 személyi sérüléses közlekedési baleset történt. A tavalyi év ezen időszakában 2 sérüléssel járó baleset volt. Baleset megoszlása sérülés szerint: 2014.11.23. – 2014.11.29: Halálos 0 db … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

„Biztonságban Adventkor” – ajánlások

Az elmúlt évekhez hasonlóan az ünnepek időszakában jelentős személy- és gépjárműforgalom növekedésre kell számítani a főközlekedési útvonalakon, autópályákon, autóutakon, valamint a különböző bevásárló- és üzletközpontok, alkalmi kirakodóvásárok helyszínén és azok környékén, hiszen mindenki készül a karácsonyra, szilveszterre. A bevásárlások idején … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Elismerés a segítő állampolgároknak Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság vezetése fejezte ki köszönetét két segítő állampolgárnak, akik egy idős hölgy kirablóinak elfogásában működtek közre. Dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, veszprémi rendőrkapitány nevében Pálmann László rendőr ezredes, rendőrkapitány-helyettes részesített tárgyjutalomban két férfit 2015. december 5-én, akik kiemelkedő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Közösen az ünnepek biztonságáért Veszprémben

Rendőrök, közterület felügyelők és polgárőrök közösen járőröznek az ünnepek előtt. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. december 4-én 10 órai kezdettel, a veszprémi polgárőrség és közterület felügyelet képviselőivel tartott közös tájékoztatón hívták fel a figyelmet az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!