2015. december hónap bejegyzései

Az év utolsó éjszakáján is biztonságban

Az év utolsó éjszakáján nem csak mi szeretnénk magunkat jól érezni, hanem az egész világ!  Ezért a legtöbb ember klubokban, házibulikban vagy utcabálokon verődik össze, hogy még egyszer az idén jól kimulassák magukat és ebben a mámoros jókedvben kezdjék meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszprémi Rendőrkapitányság 2015.12.14-2015.12.20. heti baleseti statisztika

  A Veszprémi Rendőrkapitányság közigazgatási területén 2015. december 14. és 2015. december 20. közötti időszakban 1 személyi sérüléses közlekedési baleset történt. A tavalyi év ezen időszakában ugyanennyi sérüléssel járó baleset volt. Baleset megoszlása sérülés szerint: 2014.12.14. – 2014.12.20: Halálos 0 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Baleset-megelőzési céllal szervezett akció a sofőrök és utasaik körében

A Veszprémi Rendőrkapitányság 2015. december 21-én 20 – 22 óra között közlekedésbiztonsági akciót hajtott végre a 8-as számú főút Veszprémi elkerülő szakaszán (Csatári elágazó) Az akció lényege az volt, hogy a hosszú úton lévő gépjárművezetők pihenő időt tartsanak, felfrissüljenek, elősegítve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Aranyvasárnap is biztonságban

A karácsony előtti utolsó vasárnap, vagyis 2015. december 20-án, reggel 08 óra és 16 óra közötti időben a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói a nagyobb tömegeket vonzó bevásárlóközpontokat, és a belvárost célozták meg. Visszatérő jelleggel felhívták a vásárlók, és árusok figyelmét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Fokozott rendőri jelenlét és megelőzési tanácsadás

A Veszprémi Rendőrkapitányság az ünnepi forgatagban hívta fel a figyelmet az értékek védelmére 2015. december 12-én. A bűnmegelőzési munka főként a nagyobb tömegeket vonzó bevásárlóközpontokat, piactereket célozta meg. A rendőrök a vásárlók, és árusok figyelmét közvetlenül felhívták az értékeik védelmére. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!