2015. november hónap bejegyzései

„Házhoz megyünk” Veszprém városában

Az elmúlt héten lezajlott a Veszprémi Rendőrkapitányság, „Házhoz megyünk” programjának második periódusa. A program a lakásbetörésekre, a besurranásos lopásokra, valamint az idős személyek sérelmére elkövetett trükkös lopások megelőzésére fókuszál. A következő fogadóórák december 07-től lesznek az információs ponton, ami a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Pénzt csaltak ki internetes vásárlás címén

Lezárult a nyomozás azzal a három mezőkövesdi férfival szemben, akik az egyik online internetes weboldalon megjelentetett fiktív hirdetéssel pénzt csaltak ki több sértettől. A nyomozás során megállapított adatok szerint 2014. decemberében, N. D. 25 éves, P. O. 19 éves és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Baleset-megelőzés gyerekeknek – közlekedés személygépjárművel

Személygépjármű utasa Szeretsz gépkocsiban utazni? Tudom, a hosszú út néha fárasztó. Vagy ha elalszol, ülve az sem nagyon kényelmes. Ha biztonsági gyermekülésben, ülésmagasítón utazol, ez súlyos sérülésektől védhet meg. Persze, csak ha rendesen be van kapcsolva. Kérd meg szüleidet, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Balesetmegelőzés gyerekeknek – gyalogos közlekedés

Gyalogos baleset Az utcán a biztonság nagyon fontos. Ne feledd el a következő szabályokat, amikor közlekedsz: tanuld meg, mit jelentenek a közlekedési jelzések; mielőtt átkelsz az úttesten, állj meg, és nézz körül mindkét irányba;  először balra, aztán jobbra, majd megint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Védekezés a zseblopások ellen

A zseblopásokat jellemzően az utcán, tömegközlekedési eszközökön, piacokon vagy bevásárlóközpontokban követik el. Éppen ezért pénzünket, bankkártyánkat, egyéb más értékeinket már akkor tegyük biztonságos, nem észrevehető, vagy könnyen hozzáférhető helyre, amikor elindulunk otthonról. Lehetőség szerint a kabátunk belső zsebében tároljuk a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!