(2015. október 20. kedd) nap bejegyzései

„Házhoz megyünk” – Veszprém megyében

A „Házhoz megyünk” program keretében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a lakásbetörésekre, a besurranásos lopásokra, valamint az idős személyek sérelmére elkövetett trükkös lopásokra fókuszál. Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. szeptember 30-án „Házhoz megyünk” címmel kampányt indított hazánk vagyonbiztonságának erősítése céljából, a lakosság szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Babakocsira akasztott táskából lopott

Bíróság elé állítási javaslattal zárta a Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint B. F.-né veszprémi lakos 2015. szeptember 24-én 11 óra és 13 óra közötti időben egy veszprémi drogériában figyelt fel a sértett által őrizetlenül hagyott babakocsira. amelynek fogantyújára akasztott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hozzászólás most!

Őrizetben rablás miatt

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 19 éves férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai szerint a 19 éves Sz. T. 2015. október 15-én 19 óra 5 perc körüli időben Veszprémben, a Jutasi úton egy rugós kést … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!