(2015. október 16. péntek) nap bejegyzései

Lakossági fórum

A Veszprémi Rendőrkapitányság kampányt indított a területén a vagyonbiztonság erősítése céljából. A „Házhoz megyünk” program keretében a lakásbetörésekre, a besurranásos lopásokra, valamint az idős személyek sérelmére elkövetett trükkös lopások megelőzésére  fókuszál. A „Házhoz megyünk ” program információs pontja a Cholnoky városrészen, a Cholnoky … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittas vezetés miatt állhat bíróság elé

Ittas állapotban vezette gépjárművét az a nő, akinek büntetőügyét bíróság elé állítási  javaslattal fejezte be a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A veszprémi K-né K. J. I. 2015. szeptember 1-én 14 óra 42 perckor, az általa vezetett Ford típusú személygépkocsival közlekedett ittas állapotban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

csalás történt

LCD televíziót ajánlott eladásra az a 58 éves hajmáskéri férfi, akinek büntetőügyét bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a Veszprémi Rendőrkapitányság. B. O. még 2014. nyarán ajánlott kedvezményes áron eladásra LCD televíziót a sértett részére, aki annak vételárát átadta a gyanúsítottnak, a készüléket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!