(2015. október 9. péntek) nap bejegyzései

Bejelentés sem érkezett, máris meglett a lopott kerékpár

Másfél órán belül elfogták a gyermekkerékpár eltulajdonításával gyanúsítható férfit. A sértett még a lopás tényét sem észlelte, mikor a rendőrök felkeresték, azzal, hogy megtalálták a kerékpárt. A Zirci Rendőrőrs járőrszolgálatot teljesítő körzeti megbízottai egy gyermekkerékpárral közlekedő férfit igazoltattak 2015. október 8-án reggel, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kerékpárokat lopott a férfi

Üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt indult nyomozást fejezte be vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Kelemen Gyula rendőr törzsőrmester és Csaba Ákos rendőr törzszászlós, valamint Honyecz Gábor rendőr törzsőrmester, rendőr járőr fogta el, majd állította elő F. Tamás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Garázdaság és rongálás lett a szóváltás következménye

Vádemelési javaslattal zárult a garázdaság és rongálás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A 25 éves szentkirályszabadjai férfi 2015. július 30-án 16 óra körüli időben Szentkirályszabadján, egy közlekedési szituációból kifolyólag keveredett szóváltásba egy másik férfival, majd a szóváltás során a sértettet tettleg bántalmazta, illetőleg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ütéstől sérült meg

Súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás B. Zoltán tagyoni lakos ellen. A 31 éves férfi a megalapozott gyanú szerint 2015. augusztus 29-én 20 óra 50 perc körüli időben a egy tótvázsonyi vendéglátó egységben szóváltást követően egy alkalommal arcon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rézkábeleket lopott

A 25 éves szenkirályszabadjai férfi egy veszprémi ingatlan udvaráról tulajdonított el közel 150 kg műanyag burkolattal ellátott vörös rézkábelt 2015. június 19-én. A lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!