2015. október hónap bejegyzései

Megváltozott útviszonyok

Felhívjuk a közlekedők figyelmét a megváltozott útviszonyokra, közlekedési körülményekre. A kerékpárosoknak célszerű járművük előírásszerű felszereltségét ellenőrizni, hiszen lassan egyre hamarabb köszönt be a szürkület, illetve egyre később kel fel a nap. Az első- és hátsó lámpák, a hátul piros színű, nem háromszög alakú … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Közeledik Mindenszentek ünnepe – Bűnmegelőzési felhívás

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a Mindenszentek időszakában elszaporodnak a temetőkben a zseblopások, temetői lopások, gépkocsi feltörések. Sajnos a bűnelkövetők ezekben a napokban is azon „dolgoznak”, hogy a megemlékezés miatt kevésbé óvatos embereket megkárosítsák. A zavartalan megemlékezés érdekében, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Lakossági fórum a körzeti megbízotti irodában

Dr. Ipstis Csaba r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, Veszprém város rendőrkapitánya 2015. október 21-én 16, 00 – 18, 00 óra között lakossági fórumot tartott. Veszprém város lakosai Veszprém, Stromfeld Aurél utca 9. szám alatti körzeti megbízotti irodában nyílt lakossági fórum keretében személyesen, közvetlenül tehették … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Lopás miatt állhat bíróság elé

A Veszprémi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal zárta B. Anikó veszprémi lakos ellen, üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július 11-én 17 óra 45 perckor B. Anikó az egyik veszprémi drogériából tulajdonított el három doboz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

„Házhoz megyünk” Veszprém városában

A Veszprémi Rendőrkapitányság, „Házhoz megyünk” program keretében a lakásbetörésekre, a besurranásos lopásokra, valamint az idős személyek sérelmére elkövetett trükkös lopások megelőzésére fókuszál. A „Házhoz megyünk ” program információs pontja a Cholnoky városrészen, a Cholnoky u. 11/B szám alatt található polgárőr irodában lesz. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!