(2015. augusztus 1. szombat) nap bejegyzései

Egyenruhások osztottak ásványvizet a hőségben

A Veszprémi Rendőrkapitányság a helyi buszpályaudvaron és vasútállomáson 2015. év nyári időszakában, minden pénteken 13 óra és 17 óra között, az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és a MÁV Zrt. közreműködésével bűn-és balesetmegelőzési programmal várja a tömegközlekedéssel érkező utazókat. A programban résztvevő rendőrök és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Gránátot találtak Pula határában

Pula határában vízelnyelő árok ásása közben bukkant rá, egy feltehetőleg II. világháborús gránátra 2015. július 29-én 9 óra körüli időben egy helyi munkás, aki erről a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, Tevékenység Irányítási Központjába tett bejelentést. A helyszínre kiérkező rendőrök, köztük a szolgálaton kívüli … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittas vezetés miatt állíthat bíróság elé

Ittas állapotban vezette gépjárművét az a középkorú férfi, akinek büntetőügyét bíróság elé állítási javaslattal küldte tovább meg a Veszprémi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztálya, a Veszprémi Járási Ügyészségre. A veszprémi férfi 2015. június 15. nap 16 óra 00 perckor, az általa vezetett Fiat Tipo … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Garázdaság zárult bíróság elé állítási javaslattal

Bíróság elé állítási javaslattal zárult a garázdaság miatt elrendelt büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A 37 éves porvai gyanúsított a nyomozás adatai szerint, a borzavári Millenáris parkban megrendezett, nyilvános falunapi rendezvényen inzultálta és lökdöste a nézőket, a fellépőket bekiabálásokkal zavarta. Amikor pedig egy jelenlévő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!