2015. augusztus hónap bejegyzései

Eltiltották, mégis vezetett

Rendőrök igazoltatták 2015. augusztus 16-án 18 óra körüli időben azt a 47 éves férfit, aki járművezetés eltiltás hatálya alatt vezetett személygépjárművet. A veszprémi férfi Zirc-Akli és Pénzesgyőr közötti útszakaszon közlekedett egy Hyundai típusú gépkocsival, amikor megállították a rendőrök. A gépjárművezetőnél … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrségi járásőr program Bándon

Az állampolgárok biztonságérzetének növelése, áldozatvédelmi, bűnmegelőzési tanácsok, kiadványok közvetítése volt a cél. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói, Kaszás György rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottal, Herend Környéki Önkormányzatok Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársaival, Hajdár József polgárőr vezetővel, valamint a település polgármesterével közösen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ittas vezetés miatt állíthat bíróság elé

Ittas állapotban vezette gépjárművét az a veszprémi nő, akinek büntetőügyét bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a Veszprémi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztálya. A veszprémi nő 2015. június 29-én 15 óra 32 perckor, az általa vezetett Opel típusú személygépkocsival közlekedett ittas állapotban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Garázdaság Hajmáskéren

Fiatal férfit állítottak elő a rendőrök garázdaság vétség elkövetése miatt. Hangoskodásról, kiabálásról érkezett bejelentés 2015. augusztus 11-én éjszaka, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra. Hajmáskér településen, egy 20 éves férfi három helyi lakossal keveredett szóváltásba, akiket trágár, illetve fenyegető szavakkal illetett. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Környezetkárosítás: bontott hűtőket hordtak a murvabányába

Környezetkárosítás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság. A bűncselekménnyel gyanúsítható 5 személyt elfogták. A VERGA Zrt. területén mintegy száz köbméternyi régi hűtőszekrényt és egyéb hulladékot helyeztek el illegálisan. A nyomozás részleteiről Pálmann László rendőr ezredes, a Veszprémi Rendőr kapitányságvezető-helyettese, bűnügyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!