2015. július hónap bejegyzései

Söröskorsóval ütötte fejbe

Vádemelési javaslattal zártak le a veszprémi rendőrök egy szórakozóhelyen elkövetett bántalmazás miatt indított nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok alapján 2015. április 3-án az éjjeli órákban a 34 éves N. Norbert szekszárdi lakos egy veszprémi vendéglátóhelyen szórakozott. Itt kért meg egy másik férfit … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendőri jelenlét a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

Veszprém belvárosában 2015. július 22-én veszi kezdetét a négynapos Utcazene Fesztivál. A rendezvény ideje alatt a rendőrség fokozott rendőri jelenléttel biztosítja, hogy a résztvevők felhőtlenül szórakozhassanak. A Veszprémi Rendőrkapitányság bűn-és balesetmegelőzés érdekében az alábbiakra hívja fel a figyelmet: A fesztivál nem csak a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Több alkalommal lopott

Vádemelési javaslattal zárta a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság annak a 48 éves férfinak  az ügyében, aki megalapozottan gyanúsítható több rendbeli, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésével. A 48 éves K. Zs. a gyanú szerint még 2014. augusztus és szeptember hónapban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Csaltak az életbiztosítással

Húsz gyanúsítottja van annak a csalási ügynek, melynek nyomozását a napokban fejezte be a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozás adatai szerint az egyik országos biztosító társaság 37 éves szerződéses üzletkötője 2010. decemberétől folytatott biztosításközvetítői tevékenységet, melynek keretében az ügyfelek tájékoztatása, biztosítási ajánlat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Nézeteltérésből testi sértés

A rendelkezésre álló adatok szerint korábbi nézeteltérés fajult tettlegességgé. Súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsította meg a Veszprémi Rendőrkapitányság azt a két 32 éves férfit, akik a megalapozott gyanú szerint lakhelyén bántalmazták a sértettet. É. Tibor sopolyai, illetve T. Károly bodajki lakos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!