(2015. június 10. szerda) nap bejegyzései

Előkerült az eltulajdonított traktor

Traktorlopásról érkezett bejelentés 2015. június 9-én délután négy óra körül a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába. A rendelkezésre álló adatok szerint, a bejelentést megelőzően három ismeretlen férfi jelent meg egy herendi ingatlannál, ahol a tulajdonossal közölték, hogy használt háztartási eszközöket illetve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Sárkányölő Szent György emlékplakett polgárőröknek

A polgárőr napon elhangzott beszédében dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány rendkívül hasznosnak és sikeresnek nevezte a polgárőrök elmúlt évi munkáját. A Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség által szervezett 2015. évi polgárőr napot 2015. június 6-án tartották meg Sümegen. Az eseményen a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Veterán Motoros Találkozón a rendőrség

2015. június 06-án, Veszprém Aréna parkólójában megrendezett IV. Veterán Motoros Találkozón balesetmegelőzési programmal vett részt a Veszprémi Rendőrkapitányság. A rendőrök a gyermek és felnőtt korosztály érdeklődését egyaránt megcélozták a rendezvény alkalmával. A kicsik részére kerékpáros ügyességi pályával, kutyasimogatóval, játékos feladatokkal, tesztekkel készültek. Miközben a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!