2015. június hónap bejegyzései

Megtalálták a lopott telefont

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai fogták el azt a férfit, aki egy nagy értékű mobiltelefont tulajdonított el egy nagyvázsonyi üzletben vásárló nőtől. A rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves V. Gábor szentgáli lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. június 25-én egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kábítószer-gyanús anyagot és éles lőszereket foglalt le a Veszprémi Rendőrkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányságon még 2015. május elején indult nyomozást kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt. A Veszprémi Rendőrkapitányság a kábítószer-terjesztők, illetve fogyasztók felkutatása érdekében Zircen és környező településeken, a hét elején negyven rendőrrel hajtott végre akciót. A veszprémi és zirci rendőrök két nap … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

„Biztonságos otthon – édes otthon”

A lakásbetörések és „trükkös lopások” megelőzését célzó bűnmegelőzési program A Veszprémi Rendőrkapitányság és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya kiemelt figyelmet fordít az ún. „trükkös” és a betöréses lopások megelőzésére, illetve visszaszorítására, melyekkel kapcsolatban a bűnügyi kihívások figyelembe vételével folyamatos programokat szervez. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Közúti cserbenhagyás

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be cserbenhagyás, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást. A nyomozás adatai szerint az 53 éves Sz. Imre 2015. február 16-én 20 óra 25 perckor Suzuki Swift típusú személygépjárművével közlekedett Várpalota belterületén, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Ittasan vezette gépjárművét

Ittas állapotban vezette gépjárművét az 50 éves R. József, akinek büntetőügyét a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségre. A zirci férfi 2015. május 25-én 00 óra 20 perckor VW Passat típusú személygépkocsival közlekedett ittas állapotban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!