2015. május hónap bejegyzései

III. alkalommal került megrendezésre a „Sporttal az erőszak ellen” a veszprémi általános- és középiskolások részére

A fiatalok közötti társas kapcsolatok kialakítása, a közösségépítés, a csapatszellem, az együttműködés megerősítése, a diákok egymás iránti toleranciájának növelése volt a célja annak a sportrendezvénynek, melyet a Közép-Dunántúli Regionális Pedagógia Intézet a Veszprémi Rendőrkapitányság és a Veszprémi Rendőr Sportegyesület 2015. május 29-án szervezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2015. május 27-én tartotta meg soros ülését.

A Veszprémi Járási Hivatal előadótermében tartotta meg soros ülését a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum. Babicz Mihály rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője a nyári idegenforgalmi szezonra történt felkészülésről tartott előadást a jelenlévőknek. Futtató Norbert r. alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Tisztelt lakástulajdonos!

Megyénkben a rendőrség bevezeti azt a szolgáltatását, mely a lakosság vagyonbiztonságának további fokozását szolgálja. Ennek keretében a nyári szabadság, vagy egyéb ok miatt a lakásukat huzamosabb időre felügyelet nélkül hagyók kérhetik az ingatlan visszatér rendőri ellenőrzését. Ehhez mindössze a tulajdonosnak/bérlőnek személyi igazolványa és lakcímkártyája … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Gyermeknap a rendőrségen

    Gyermeknap alkalmából izgalmas programokkal várja a rendőrség a gyermekeket és szüleiket Veszprémben, 2015. május 30-án. A rendezvény 9 órakor kezdődik a rendőrség Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky utca 2. szám alatti épületében. A résztvevők megismerhetik a rendőrség által használt technikai eszközöket, járműveket és különböző … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Megkárosították a termelőket

Két gyöngyösi férfi ellen indítottak nyomozást a veszprémi rendőrök, akik a termelőktől elszállított termények ellenértékét a megállapodások ellenére nem fizették ki. A rendelkezésre álló adatok alapján a 37 éves C. István és a 33 éves Cs. Gábor különböző gazdasági társaságok nevében eljárva … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!