2015. április hónap bejegyzései

Közlekedésbiztonság gyermekszemmel

Mintegy kétszáz pályamű érkezett az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázat veszprémi fordulójára. Az óvodákhoz, valamint általános iskolákhoz eljuttatott pályázati kiírás alapján 23 intézményben ragadtak papírt és különböző rajzeszközt a gyerekek.  A kiírás témája széles mozgásteret adott a fiatal alkotóknak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Közösen az erdők védelméért

A Veszprémi Rendőrkapitányság és a Veszprém Megyei Vadászkamara közös munkaebéddel egybekötött területbejárást és környezetvédelmi ellenőrzést tartott 2015. április 22-én Márkón. A program első felében a rendőrség részéről Miklósi György rendőr főhadnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Körzeti Megbízotti Alosztály vezetője számolt be a meghívottaknak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Áprilisi bűnmegelőzési hírlevél

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Barátja bankkártyájával fizette a szerencsejátékot

Egy ajkai férfival szemben zárták le a nyomozást a veszprémi rendőrök, aki a megalapozott gyanú szerint barátja bankkártyájának adatait felhasználva fedezte online szerencsejáték szenvedélyének költségeit. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 24 éves Cs. Róbert ajkai lakos 2014. év szilveszterén meglátogatta egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Előzetesben a veszprémi garázsfeltörések gyanúsítottjai

    Három férfi ellen folytatnak büntetőeljárást a veszprémi rendőrök. A megalapozott gyanú szerint garázsokat törtek fel. A rendelkezésre álló adatok alapján a 25 éves B. Attila, a 40 éves Sz. László és a 37 éves Sz. Károly megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!