2015. március hónap bejegyzései

Körözöttet fogtak Veszprém-Szabadságpusztán

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai fogtak el 2015. március 26-án egy zaklatás miatt körözött férfit Veszprém-Szabadságpusztán. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2015. március 26-án kora délután Veszprém-Szabadságpusztán igazoltatták az 50 éves G.J. veszprémi lakost. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy a férfival szemben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kábítószer fogyasztás gyanúja miatt indult nyomozás

Egy 22 éves és egy 18 éves veszprémi férfit állítottak elő a rendőrök kábítószer fogyasztás gyanúja miatt.   A rendelkezésre álló adatok alapján a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. március 25-én késő délután egy veszprémi parkban figyeltek fel a 22 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A “SuliMoped” program kis hallgatói megkezdték gyakorlati vezetésüket.

Veszprém megyében második alkalommal indult útjára az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által finanszírozott program 2014 szeptemberében. Az elmúlt tanévben Pápán, idén Veszprém iskoláiból jelentkezhettek a felső tagozatos diákok az ingyenes képzésre. Az oktatás a programban résztvevő intézmények aktív közreműködésével, tantervi órakereten … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Megfenyegette családját

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást annak a 42 éves bakonyoszlopi férfinak az ügyében, aki családját rendszeresen szidalmazta, feleségét több alkalommal megöléssel fenyegette, bántalmazta. A nyomozás során megállapított adatok szerint a Bakonyoszlopon élő V.I. fokozatosan rossz viszonyba került … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rongálás és garázdaság Veszprém egyetemi részén

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban zárt le vádemelési javaslattal egy rongálás miatt indított nyomozást. Az eljárás során megállapítottak szerint Cs.A. 21 éves veszprémi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014.08.09-én a hajnali órákban az egyetemhez közel található éjjel-nappali bolt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!