(2015. február 27. péntek) nap bejegyzései

Az „Úton-útfélen” elnevezésű bábverseny városi fordulóját rendezte meg óvodások részére a Veszprémi Rendőrkapitányság 2015. február 25-én délelőtt.

A rendezvényen a veszprémi Csillag úti óvoda és a csetényi óvoda előadását láthatta a közönség. A verseny célja a gyermekbalesetek megelőzése. A felkészülés alatt az óvodások játékos formában ismerkedhettek meg a közlekedés szabályaival, melyek elsajátítása már kisgyerekkorban igen fontos, hiszen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ittas volt a cserbenhagyó

Lezárult a nyomozás az ellen a 25 éves férfi ellen, akik ittas állapotban okozott balesetet, majd a helyszínről elhajtott. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 25 éves K. B. balinkai lakos, 2014. október 19-én dél körül közlekedett személygépkocsijával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Leköpte a kutyát, sértegette a rendőröket

A veszprémi vásárcsarnoknál köpött le egy kutyát egy veszprémi nő, majd az emiatt intézkedő rendőröket vele lévő társa eljárásukban akadályozta, becsületükben megsértette. A rendelkezésre álló adatok alapján, egy 2015. február 25-én a délutáni órákban telefonon érkezett bejelentésre mentek ki a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!