(2015. február 23. hétfő) nap bejegyzései

Eltörték az orrát

Két 25 éves férfi ellen indult nyomozás, akik egy 23 fiatalembert bántalmaztak Veszprém belvárosában. A nyomozás során beszerzett adatok alapján M. Máté veszprémi és J. Adrián herendi lakosok megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2015.február 20-án 23 óra körüli időben Veszprém belvárosában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A szekrényben bújt el a körözött

A ruhásszekrénybe bújt el az őt kereső rendőrök elől egy 19 éves férfi Veszprémben. Egy veszprémi lakásban kerestek egy körözött férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2015. február 20-án a délelőtti órákban. Fuit Róbert rendőr főtörzszászlós és Puchinger Barnabás rendőr … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az időskorúak áldozattá válásának megelőzéséért

A Veszprémi Rendőrkapitányság több olyan bűnmegelőzési programot is kezdeményezett a közelmúltban, amelyek fő célja az időskorúak áldozattá válásának megelőzése. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a „JÁRásŐR” elnevezésű programjuk keretében a települési önkormányzatokkal és társhatóságokkal összefogva személyesen, előre ütemezett terv szerint keresik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!