(2015. február 16. hétfő) nap bejegyzései

Őrizetben a rendzavaró

Egy 37 éves férfit vettek őrizetbe a veszprémi rendőrök rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt 2015. február 15-én. A rendelkezésre álló adatok alapján a 37 éves Sz. T. 2015. február 15-én a kora délutáni órákban egy herendi sörözőben kötekedett a vendégekkel. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Életmentések a hidegben

Két személyt mentettek meg a kihűléstől a veszprémi rendőrök 2015. február 12-én. Egy 69 éves hölgy távozott el 2015. február 12-én egy veszprémi  nyugdíjas otthonból, anélkül, hogy erről az dolgozókat tájékoztatta volna. Mivel az ápolók nem találták meg a nénit, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Öltözőből lopott

Egy 17 éves fiatalembert hallgattak ki gyanúsítottként lopás miatt a veszprémi rendőrök, aki egy sportlétesítmény öltözőjéből tulajdonított el egy értékes  mobiltelefont. A rendelkezésre álló adatok alapján egy veszprémi sportlétesítmény öltözőjében hátrahagyott kabát zsebéből tulajdonított el 2015. február 12-én a délutáni … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Gyorsan elfogták a dohánybolt kirablóit

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 5 órán belül elfogták azt a két férfit, akik egy Veszprémben található nemzeti dohányboltot raboltak ki 2015. február 11-én. A rendelkezésre álló adatok alapján a 28 éves N. D. veszprémi és a 20 éves H. M. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Megrongálta kollégája autóját

Egy 52 éves veszprémi nővel szemben rongálás miatt indított nyomozást fejeztek be a veszprémi rendőrök. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 52 éves K. Ildikó veszprémi lakos 2014. november 1-je és 2014. december 4-e között több alkalommal is, egyfémeszközzel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!