(2015. január 8. csütörtök) nap bejegyzései

Engedély nélkül használta a motort

Egy 15 éves szenkirályszabadjai lakost fogtak el 2015. január 7-én dél körül a körzeti megbízottak, aki tavaly év végén vitt el Hajmáskérről engedély nélkül egy segédmotor kerékpárt. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester és Kelemen Gyula rendőr … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Meghamisították a forgalmi engedélyt

Egy 54 éves eplényi férfi ellen indult közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon, mivel a gyanú szerint meghamisította az általa vezetett gépjármű forgalmi engedélyének érvényességi bejegyzését. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Komlós Norbert rendőr főtörzsőrmester és Giczi István … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kicserélte a rendszámot

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki egy másik autóra kiadott hatósági jelzést szerelt fel járművére, és azzal így vett részt a közúti forgalomban. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 26 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A kocsmában verekedtek

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 45 éves K. János és a 30 éves N. Gábor 2014. szeptember 7-én éjfél körül, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak Dudaron

A Zirci Rendőrőrs járőrei fogtak el 2015. január 5-én egy 25 éves körözött nőt Dudaron. A Zirci Rendőrőrs járőrei 2015. január 5-én 11 óra 5 perckor Dudaron igazoltattak egy 25 éves helyi lakost. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!