2015. január hónap bejegyzései

Megverte ismerősét

Egy 35 éves nemesvámosi férfi ellen, garázdaság és könnyű testi sértés miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 35 éves O.T. 2014. december 30-án egy veszprémi társasház előtt, anyagi elszámolási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hamis volt a vezetői engedély

Hamis volt a vezetői engedélye annak az 54 éves solti férfinak, akit a Közlekedési Felügyelet munkatársai ellenőriztek a 8-as számú főúton. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 54 éves Sz. István 2014. november 19-én 10 óra körüli időben egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Engedetlen volt, feljelentették

Előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra azt az 53 éves férfit, aki nem engedelmeskedett a jogszerű rendőri intézkedésnek. A rendelkezésre álló adatok szerint a veszprémi buszpályaudvar forgalmi vezetője kért rendőri segítséget 2015. január 29-én dél körül, mivel a váróteremben több személy hangoskodott, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Közösen a rászorultakért

A téli időszakban kiemelt figyelmet fordít a rendőrség a rászorult, hajléktalan emberek segítésére. A Veszprémi Rendőrkapitányság rendőri állománya az elmúlt évekhez hasonlóan nagy figyelmet fordít a közterületen az időjárási viszontagságok elől menedéket kereső, valamint egyéb okból rászorult személyek megsegítésére. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Betörte a szélvédőt

Egy gépkocsit megrongáló veszprémi férfi ellen fejezték be a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 32 éves M. A. megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. július 29-re virradóra egy veszprémi parkolóban leállított személygépkocsi szélvédőjét egy kővel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!