(2014. december 11. csütörtök) nap bejegyzései

Ülésezett a zirci egyeztető fórum

A Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2014. december 10-én tartotta meg soros ülését. A Zirci Önkormányzat nagytermében tartotta meg soros ülését a Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum. A fórum tagjainak elsőként Spanberger Zsuzsa rendőr főtörzsőrmester Asszony, a Zirci Rendőrőrs körzeti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Megkerült az eltűnt fiú

Egy 16 éves eltűnt fiút találtak meg a Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei Hajmáskéren. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányító Központjába érkezett bejelentés 2014. december 9-én 9 óra körüli időben, hogy egy 16 éves fiú, aki egészségi állapota miatt fokozott veszélynek van kitéve, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittas volt a kocsis

Ittasan állapotban közlekedett lovaskocsijával egy férfi Hidegkúton. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Hámori György rendőr főtörzsőrmester és Ébel Emese rendőr törzsőrmester, 2014. december 10-én délután igazoltatták Hidegkút belterületén egy lovasfogat hajtóját. A 29 éves helyi illetőségű férfi a rendőrök felszólítására … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!