2014. december hónap bejegyzései

Hólapátolásból verekedés

Egy lakóingatlan közös udvarán végzett hólapátolás miatt bántalmazta két szomszédját egy zirci férfi. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves B. Antal zirci lakos, 2014. december 28-án a reggeli órákban a lakásához tartozó, ám szomszédjaival közösen használt udvaron ellapátolta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Karácsonykor rabolt

Az elkövetéstől számított pár órán belül elfogták a rendőrök egy karácsony napján elkövetett rablás gyanúsítottját Veszprémben. A rendelkezésre álló adatok szerint a 46 éves Sz. István 2014. december 25-én a délutáni órákban együtt italozott egy 50 éves veszprémi férfival. Sz. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Közlekedési akció

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. december 23-án közlekedésbiztonsági akciót tartottak a 8-as számú főúton. Az akció lényege, hogy a hosszú úton lévő – hazánkba érkező, hazatérő vagy átutazó – külföldi és magyar gépjárművezetők pihenő időt tartsanak, felfrissüljenek, elősegítve ezzel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Fiatalok rongáltak Zircen

Állampolgári bejelentés alapján rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben a Zirci Rendőrőrs, lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt. A bejelentés adatai szerint ismeretlen elkövetők 2014. október 30-án 1 óra 45 perc körüli időben megkísérelték kifűrészelni a Zirc, Deák Ferenc utcában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Garázdaság a buszpályaudvaron

Ütlegelni kezdte ismerősét egy férfi a veszprémi buszpályaudvaron. A veszprémi buszpályaudvar biztonsági őre tett bejelentést 2014. december 20-án 16 óra után a rendőrségre egy verekedésről. A kiérkező rendőrök a kamerafelvételeket visszanézve megállapították, hogy egy középkorú férfi egy másik várakozó férfival … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!