(2014. november 19. szerda) nap bejegyzései

Ittasan motorozott

Két polgárőr és egy szabadidejét töltő körzeti megbízott jelzésének köszönhetően sikerült elfogni egy segédmotorját ittas állapotban vezető férfit Hajmáskéren.   A rendelkezésre álló adatok szerint Horváth Attila és Horváth József, a Hajmáskéri Polgárőr Egyesület polgárőrei, valamint Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ülésezett az egyeztető fórum

A Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2014. november 17-én tartotta meg soros ülését.   A nemrégiben átadott Veszprémi Járási Hivatal impozáns épületében tartotta meg soros ülését a Veszprémi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum. Az ülést dr. Vadlek Krisztina, a járási hivatal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Lezárult a nyomozás a garázdával szemben

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban zárt le egy garázdaság miatt indított nyomozást.   A nyomozás során megállapított adatok szerint S. Róbert csetényi lakos 2014.október 4-én a hajnali órákban megjelent egy helyi sörözőben, ahol a polcon lévő üdítők és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bántalmazta kolléganőjét

Garázdaság miatt nyomoztak a rendőrök az ellen a nő ellen, aki kollégájára támadt rá egy veszprémi üzem előtt 2014. szeptember 5-én a délutáni órákban.   A nyomozás során megállapított adatok szerint a 23 éves G. Annamária egy veszprémi üzem előtt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!