(2014. november 14. péntek) nap bejegyzései

ELBIR

Kategória: Hírlevél | Hozzászólás most!

Önvédelem középiskolás lányoknak

A Veszprémi Rendőrkapitányság 2014. november 07-én, délutáni órákban tartotta meg önvédelmi programját. Az önvédelmi képzés kifejezettem a kamaszlányokat célozta meg, melyet a rendőrkapitányság a veszprémi középiskolák körében népszerűsített. A program célja volt, hogy felhívja a figyelmet, a nők sem tehetetlenek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bántalmazta az albérlőt

Egy anyósának albérlőjét bántalmazó férfi ellen fejezte be a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 52. Sz. Tamás veszprémi lakos, 2014. július 27-én megjelent anyósának albérlőjénél, akitől a bérleményből korábban eltűnt készpénz megfizetését … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak Bakonybélben

A Zirci Rendőrőrs járőrei fogtak el 2014. november 13-án egy körözött nőt Bakonybélben. A Zirci Rendőrőrs járőrei 2014. november 13-án 17 óra 25 perckor Bakonybélben igazoltatták a 27 éves J. Annamária budapesti lakost. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Önvédelem középiskolás lányoknak

    A Veszprémi Rendőrkapitányság 2014. november 07-én, délutáni órákban tartotta meg önvédelmi programját. Az önvédelmi képzés kifejezettem a kamaszlányokat célozta meg, melyet a rendőrkapitányság a veszprémi középiskolák körében népszerűsített. A program célja volt, hogy felhívja a figyelmet, a nők sem tehetetlenek egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!