(2014. november 7. péntek) nap bejegyzései

Körözöttet fogtak a zirci rendőrök

A Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottai fogták el és állították elő 2014. november 07-én a Veszprém Megyei bíróság által keresett nőt. A Zirci Rendőrőrs állományából Tóth Gábor r. százados őrsparancsnok, Nick Róbert r. főtörzszászlós, Papp Gyula r. zászlós körzeti megbízottak, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittasan vezette gépjárművét

Ittas járművezetés vétsége miatt indult büntetőeljárást zárta le a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint H. Róbert móri lakos 2014. október 05. nap 03 óra 18 perckor Csetény külterületén a 8216-os számú úton közlekedett, amikor a Rendőrség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai fogták el 2014. október 31-én a Tapolcai Járásbíróság által körözött férfit. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Kelemen Gyula r. törm., és Csaba Ákos r. ftörm 2014. október 31-én 21 óra 20 perckor Hajmáskéren igazoltatták a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A Veszprémi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be a súlyos testi sértés miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint a 47 éves B. László veszprémi lakos 2014. szeptember 15-én 21 óra 45 perc körüli időben a Veszprém, Jutasi úton lévő autóbusz-pályaudvaron … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!