(2014. október 9. csütörtök) nap bejegyzései

Gázolajat sikkasztott

Lezárult a nyomozás azzal a kamionsofőrrel szemben, aki több mint ezer liter gázolajat sikkasztott el munkáltatójától. A nyomozás során megállapított adatok szerint J. István 27 éves veszprémi lakos egy szállítmányozással foglalkozó cégnél dolgozott sofőrként. Munkáltatója egy üzemanyagkártyát bocsátott rendelkezésére, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ellopta a buszsofőr telefonját

Lezárult a nyomozás azzal a 14 éves fiúval szemben, aki egy busz sofőrjének mobiltelefonját tulajdonította el 2014. szeptember 20-án. A nyomozás során megállapított adatok szerint egy 14 éves szentgáli fiú utazott haza busszal 2014. szeptember 20-án egy táborozásról. Felszállás közben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Lezárult a nyomozás a falfirkálókkal szemben

Két 16 éves lány ellen zárta le a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, akik három hajmáskéri épület falát firkálták össze festékkel. A nyomozás során megállapított adatok szerint egy Veszprémben illetve egy Hegymagason lakó 16 éves lány firkálta össze rózsaszínű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

„Látni és Látszani” kampány

Az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság „Látni és Látszani!” elnevezéssel kampányt indított azzal a  céllal, hogy a megváltozott őszi útviszonyokra figyelmeztessék a közlekedőket, ezáltal csökkentve a balesetek számát. A kampányhoz során fel kívánjuk hívni a gépjárművezetők figyelmét arra, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!