(2014. október 7. kedd) nap bejegyzései

Ellopta albérlője tévéjét

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy veszprémi férfival szemben. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 39 éves H. Szabolcs megállapodott egy veszprémi nővel, hogy számára egy lakást … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak Szentgálon

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és szolgálatirányító parancsnoka fogott el 2014. október 5-én egy bíróság által körözött férfit Szentgálon. Hámori György rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott, és Tóth Bence rendőr zászlós szolgálatirányító parancsnok, 2014. október 5-én 13 óra 15 perckor Szentgálon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Őrizetben a garázda

Egy 25 éves csetényi férfi ellen indult nyomozás garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves S. Róbert csetényi lakos 2014. október 4-én 3 óra 30 perc körüli időben megjelent egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!