(2014. október 3. péntek) nap bejegyzései

Fizetés nélkül akart távozni az áruházból

Egy 38 éves férfi akart fizetés nélkül árucikkeket elvinni egy veszprémi hipermarketből 2014. október 2-án. A rendelkezésre álló adatok alapján B. Roland hajmáskéri lakos 2014. október 2-án 13 óra körüli időben húskészítményeket, illatszereket és italokat pakolt be a bevásárlókosarába egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Beindult a „Sulimoped” Veszprémben

Ingyenes jogosítványt szerezhet közel 60 veszprémi általános iskolás diák a rendőrség anyagi támogatásával. A rendőrség szervezésében indult tanfolyam közel 60 veszprémi diáknak, akik a program keretében ingyenesen szerezhetnek AM kategóriás vezető engedélyt. A képzés teljes költségét az Országos Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Életet mentettek a körzeti megbízottak

A veszprémi viaduktról szállítattak kórházba egy öngyilkosságot fontolgató férfit a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2014. október 1-jén.  Egy állampolgári bejelentést követően érkezett Barta Richárd rendőr zászlós és Fuit Róbert rendőr főtörzszászlós a veszprémi Szent István völgyhídhoz 2014. október 1-jén 12 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!