2014. október hónap bejegyzései

Lezárult a nyomozás a verekedőkkel szemben

A veszprémi buszpályaudvaron verekedő 3 férfival szemben zárta le a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint a Balatonalmádi Rendőrkapitányság két szolgálaton kívüli munkatársa 2014. szeptember 17-én 17 óra körüli időben a veszprémi buszpályaudvaron észrevette, hogy ott fiatalok verekszenek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Elfogták a besurranót

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai az elkövetést követő egy órán belül elfogták azt a 24 éves férfit, aki egy hajmáskéri lakásból tulajdonított el készpénzt és szerszámgépet. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Ébel Emese rendőr törzsőrmester és Hámori György rendőr főtörzsőrmester … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bántalmazták az idős férfit

Lezárult a nyomozás az ellen a három fiatalkorú személy ellen, akik 2014. március 25-én bántalmaztak egy idős férfit Zircen. A nyomozás során megállapított adatok szerint három fiatalkorú fiú 2014. március 25-én 14 óra 30 perc körüli időben egy zirci buszmegállónál … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Drog-prevenciós előadások szülőknek

Veszprém megyében is megindult az Országos Rendőr-főkapitányság által támogatott új drog-prevenciós program, mely a 12-18 éves gyermeket nevelő szülők részére nyújthat segítséget. A kezdeményezés célja, hogy évente legalább egy alkalommal közvetlen, személyes és interaktív tájékoztatásban részesülhessenek a szülők, valamint pedagógusok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Garázda a sörözőben

Egy garázdaság miatt elrendelt nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 24 éves N. Róbert 2014. augusztus 31-én hajnali 2 óra körül egy csetényi sörözőben szóváltásba keveredett egy nővel. N. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!