(2014. szeptember 25. csütörtök) nap bejegyzései

Körözöttet fogtak a baleseti helyszínelők

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői fogtak el 2014. szeptember 24-én egy bíróság által körözött férfit Veszprémben. A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői, Kucsera Melinda rendőr őrmester és Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester, 2014. szeptember 24-én 11 órakor, Veszprémben a Kórház utcában igazoltatták az 51 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A Centrum Sport Egyesülettől érkezett köszönőlevél a Veszprémi Rendőrkapitányságra

Tisztelt Partnerünk, Támogatónk! Köszönjük, hogy segítségével, támogatásával lehetővé tette, hogy az “Ez a mi napunk! Családi Sport Nap” névre hallgató rendezvényünk megrendezésre kerülhetett. Sok sikert és eredményes működést kívánunk Önöknek! Köszönettel: Janku Ferenc elnök CENTRUM Sport Egyesület  

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Köszönőlevél érkezett a Csillag úti óvodából

A Veszprém, Csillag úti Körzeti Óvoda mondott köszönetet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (Farkas Gábor, Magyar Marianna), és a Veszprémi Rendőrkapitányság (Muraközy Erzsébet, Timmer Alexandra) munkatársainak a 2014. szeptember 17-én tartott rendőrségi gyermekprogram színvonalas, odafigyelő megtartásáért. Az óvodavezető megköszönte a felejthetetlen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak a baleseti helyszínelők

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői fogtak el 2014. szeptember 24-én egy bíróság által körözött férfit Veszprémben. A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői, Kucsera Melinda rendőr őrmester és Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester, 2014. szeptember 24-én 11 órakor, Veszprémben a Kórház utcában igazoltatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Közösségi Média Nap Veszprémben

A kozossegi-media.com honlapot üzemeltető szervezet és a Veszprémi Rendőrkapitányság közös rendezésében zajlott le a veszprémi Hangvillában a „Közösségi Média Nap” elnevezésű rendezvény 2014. szeptember 23-án. A rendezvény keretében az előzetesen regisztráló iskolák diákjai nem csupán előadások formájában, hanem a közösségi média … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!