(2014. szeptember 11. csütörtök) nap bejegyzései

Verekedett a sörözőben

Egy garázdaság vétség ügyében elrendelt nyomozást fejezett be a napokban vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 45 éves G. E. 2014. július 5-én 13 óra 50 perc körüli időben megjelent egy hajmáskéri … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kutyatámadás Herenden

Egy gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség ügyében elrendelt nyomozást fejezett be a napokban vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 55 éves P. Kálmán herendi lakos 2014. április 9-én 20 óra 30 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogott a körzeti megbízott

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Kelemen Gyula rendőr törzsőrmester fogott el 2014. szeptember 9-én egy lopás miatt körözött férfit Veszprémben. A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Kelemen Gyula rendőr törzsőrmester 2014. szeptember 9-én, 10 óra 30 perckor Veszprémben, egy nagyáruház parkolójában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!