(2014. szeptember 3. szerda) nap bejegyzései

Zebrajárattal indul az iskola

A Veszprémi Rendőrkapitányság 2014/2015. tanévre iskolakezdési kampányt indított, melynek célja a gyalogos balesetek megelőzése, kiemelt figyelemmel a tanévben általános iskolát megkezdő gyermekekre. A rendőrség, így a megyeszékhelyi kapitányság is kiemelt figyelmet szentel az iskolakezdési időszaknak, hiszen a nyári szünidő után … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Garázdaság Veszprém belvárosában

A polgárőrök segítségével fogtak el a rendőrök egy garázda férfit Veszprémben A rendelkezésre álló adatok szerint M. B. Gy. 19 éves tapolcai lakos 2014. augusztus 29-én 22 óra 45 perc körüli időben egy Veszprém belvárosában parkoló gépkocsit szándékosan, olyan nagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Körözték a sofőrt

Egy forgalomból kivont gépkocsival közlekedett a 8-as számú főúton az a férfi, aki ellen körözés volt érvényben. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2014. augusztus 31-én 11 órakor igazoltattak egy 43 éves sofőrt a 8-as számú főúton. Cs. László adatainak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Cigarettát rabolt egy férfi Szentgálon

A rendőrök az elkövetést követő 3 órán belül elfogták azt a férfit, aki súlyosan bántalmazott egy másik férfit, hogy cigarettát szerezzen tőle. A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves Sz. G. szentgáli lakos 2014. augusztus 30-án lakóhelyének egyik utcájában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!