2014. szeptember hónap bejegyzései

Laptopot akart lopni

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal fejezett be egy laptop eltulajdonítása miatt indított nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint H. Péter 38 éves herendi lakos, 2014. szeptember 5-én a reggeli órákban egy több mint 100.000 forint értékű laptopot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Lufik vitték a gyermekrajzokat

    Általános iskolás gyerekek közlekedés-biztonsági témájú rajzait tartalmazó lufik emelkedtek a magasba 2014. szeptember 30-án Veszprémben, a KRESZ-FESZT elnevezésű országos rendezvénysorozat egyik programján. A tavalyi évben rendezték meg először a KRESZ-FESZT elnevezésű országos rendezvénysorozatot, mely az országos tanévkezdeti kampány záróeseménye és egyben a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

A körzeti megbízottak fogták el a fa tolvajt

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai, Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester és Komlós Norbert rendőr főtörzsőrmester értek tetten egy fa tolvajt 2014. szeptember 28-án a hajnali órákban. A két körzeti megbízott szolgálata során gyanús mozgásra lett figyelmes egy Sóly melletti erdőterületen. Miután megközelítették a helyszínt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Megütötte egy ló miatt

Garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást zárt le a Veszprém Rendőrkapitányság. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 49 éves T. Imre budapesti lakos 2014. március 24-én 12 óra 30 perc körüli időben, Csetény egyik buszmegállójában, egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Kétszer is verekedett

Garázdaságok miatt indított nyomozást zárt le a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 69 éves férfival szemben. A nyomozás során megállapított adatok szerint Sz. Ferenc zirci lakos 2014. január 1-jén 12 óra körüli időben egy zirci vendéglátó ipari egység előtti területen szóváltásba keveredett egy másik helyi férfival, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!