(2014. augusztus 29. péntek) nap bejegyzései

Pénztárcát lopott

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 55 éves Sz. József egy veszprémi élelmiszerbolt pultján ottfelejtett pénztárcát tulajdonított el 2014. július 14-én, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Verekedett és fenyegetett

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy garázdaság és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 24 éves Sz. József 2013. november 16-án az esti órákban Bánd egyik utcájában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Gázolajat akart lopni

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 30 éves Á. B. 2014. július 31-én az esti órákban egy nagyesztergári gazdasági társaság telephelyén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!