(2014. augusztus 18. hétfő) nap bejegyzései

Hírek Veszprémből: Az elmúlt hétvége eseményei.

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén a rendőrök 2 anyagi kárral és 1 személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 5 főt állítottak elő és 1 főt fogtak el bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Olajjal szennyezte be a főutat

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás az ellen a 47 éves herendi férfi ellen, aki olajjal szennyezte be a 8-as számú főút Veszprém melletti szakaszát. A Veszprémi Rendőrkapitányság baleset helyszínelői igazoltatták 2014. augusztus 15-én 10 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Ittas motorost fogtak Dudaron

Őrizetbe vették azt a járművezetéstől eltiltott motorost, akit Dudaron igazoltattak a rendőrök 2014. augusztus 17-én. A Zirci Rendőrőrs járőrei 2014. augusztus 17-én 02 óra 35 perckor igazoltatták Dudaron egy rendszám nélkül közlekedő motorkerékpár vezetőjét, Á. J. bakonynánai lakost. A férfival … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!