(2014. augusztus 12. kedd) nap bejegyzései

Korábbi gépjárműve rendszámát használta fel

Vádemelési javaslattal zárta a Veszprémi Rendőrkapitányság az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint K. László gépjárművével 2014. június 11-én, délutáni órákban Veszprém, Haszkovó úton közlekedett, amikor a rendőrök közúti ellenőrzés alá vonták. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

A bejelentés után két órával elfogták a betörőt

Felfeszítette egy herendi vendéglátóegység raktárhelyiségének ajtaját és egy üres üvegekkel teli rekeszt, valamint burgonyát tulajdonított el az az 52 éves herendi férfi, akit pár órával később fogtak el a rendőrök. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 11-én, 7 óra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Baleset-megelőzés, kicsit másként!

A cseszneki autós pihenő adott otthont 2014. augusztus 10-én a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya által rendezett rendhagyó baleset-megelőzési programnak. A Rendőrség rendezvényével a 82-es úton közlekedő motorosokat célozta meg első sorban, de szép számmal érkeztek érdeklődők négykerekűvel is. A program … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!