2014. augusztus hónap bejegyzései

Köszönőlevél érkezett a Veszprémi Rendőrkapitányságra

Zirc városában 2014. augusztus 08-09. közötti időben rendezték meg a XVI. Bakonyi Betyárnapokat. A szervezők levélben mondtak köszönetet a Veszprémi Rendőrkapitányság állományának, akik együttműködésükkel és támogatásukkal hozzájárultak a rendezvény színvonalas és tartalmas megvalósításához.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Pénztárcát lopott

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 55 éves Sz. József egy veszprémi élelmiszerbolt pultján ottfelejtett pénztárcát tulajdonított el 2014. július 14-én, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Verekedett és fenyegetett

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy garázdaság és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint az 24 éves Sz. József 2013. november 16-án az esti órákban Bánd egyik utcájában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Gázolajat akart lopni

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban vádemelési javaslattal zárt le egy lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást. A nyomozás során megállapított adatok szerint a 30 éves Á. B. 2014. július 31-én az esti órákban egy nagyesztergári gazdasági társaság telephelyén … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Körözötteket fogtak el Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. augusztus 25-én két körözött férfit fogtak el Veszprémben. A járőrök 2014. augusztus 25-én 12 óra 40 perckor és 19 óra 20 perckor igazoltattak Veszprém belvárosában egy 30 éves és egy 59 éves helyi lakost. Mindkét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!