(2014. július 24. csütörtök) nap bejegyzései

Elkaszinózta munkaadója pénzét

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást annak a 44 éves bándi férfinak az ügyében, aki több mint 800.000 forinttal nem tudott elszámolni munkáltatója felé. A nyomozás során megállapított adatok szerint B. I. gépkocsivezetőként dolgozott egy gazdasági társaságnál. Munkakörébe … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Köszönőlevél érkezett Ausztriából

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

HŐSÖK zenekar a körzeti megbízotti irodán!

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírlevél | Hozzászólás most!

Autó nélkül is szép az élet

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadóinak közreműködésével zajlott le egy autómentes közlekedést népszerűsítő rendezvény Veszprémben. A veszprémi KRESZ parkban rendezte meg 2014. július 19-én Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a „Szociális város rehabilitáció Veszprémben” elnevezésű pályázat részeként az „Autó nélkül is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 2 sérüléssel járó és 1 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 2 főt állítottak elő és 3 főt vettek őrizetbe bűncselekmény, illetve szabálysértés elkövetésének gyanúja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!