(2014. július 21. hétfő) nap bejegyzései

Garázdaság Csetényben

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban zárt le egy csoportos garázdaság bűntett és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozást négy csetényi lakos ellen. A nyomozás során megállapított adatok alapján 2014. április 18-án egy csetényi játszótéren F. A. előzetes szóváltást követően … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Ittas sofőrt fogtak Zircen

A helyszínen bevonták annak a sofőrnek a jogosítványát, akit Zircen igazoltattak a rendőrök 2014. július 20-án. A Zirci Rendőrőrs járőrei 2014. július 20-án 11 óra 45 perckor igazoltatták Zircen a Széchenyi utcában egy ott közlekedő személygépkocsi vezetőjét, Z. Zoltán székesfehérvári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Megsérült a motoros

Egy segédmotor kerékpár vezetője ütközött egy személygépkocsival 2014. július 19-én 15 óra 49 perckor a Vöröstó és Nagyvázsony közötti úton. A rendelkezésre álló adatok szerint Sz. L. 60 éves barnagi lakos az általa vezetett és a saját tulajdonát képező segédmotor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Program ajánló

Gyere el hozzánk és beszélgessünk 2014. július 23-án délelőtt 10, 00 – 13, 00 között Helyszín: Veszprém Stromfeld A. u 9/d Körzeti megbízotti iroda Lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakemberekkel találkozz, akik tájékoztatnak téged: az alkohol és a kábítószer veszélyeiről a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 1 sérüléssel járó és 2 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 4 főt állítottak elő bűncselekmény, illetve szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt.  

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!