(2014. július 16. szerda) nap bejegyzései

Sorozatban lopott a drogériából

Elfogták a rendőrök azt az 53 éves veszprémi nőt, aki összesen 6 alkalommal tulajdonított el illatszereket és szépségápolási termékeket egy Veszprém belvárosában levő drogériából. A rendelkezésre álló adatok szerint T. P. É. 2014. június 27-e és 2014. július 15-e között … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőre fogott el 2014. július 15-én egy lopás miatt körözött férfit Veszprémben. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőre 2014. július 15-én 19 órakor Veszprémben igazoltatta a 23 éves H.Z. balatonkenesei lakost. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A Veszprémi Rendőrkapitányságra, a veszprémi Örömhír Evangélikus Keresztény Óvodától érkezett köszönőlevél kollégánk munkája elismeréseként.

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az elmúlt 24 óra eseményei

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 1 személyi sérüléssel és 1 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 1 főt állítottak elő, 2 főt fogtak el és 2 főt vettek őrizetbe bűncselekmény, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!