(2014. július 14. hétfő) nap bejegyzései

Jogosulatlanul használt próbarendszámot

Lezárult a nyomozás annak az 58 éves kaposvári férfinak az ügyében, aki egy lejárt forgalmi engedéllyel rendelkező tehergépkocsira helyezett fel jogosulatlanul próbarendszámot, és azzal közlekedett a 8-as számú főúton Veszprém külterületén. A Veszprémi Rendőrkapitányság baleset helyszínelői 2014. július 1-jén 22 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözöttet fogtak a körzeti megbízottak

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai fogtak el 2014. július 14-én egy bíróság által körözött férfit Veszprémben. Csaba Ákos rendőr főtörzsőrmester és Komlós Norbert rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízottak 2014. július 14-én 4 óra 50 perckor Veszprémben a Kálvin János téren igazoltatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Busszal ütközött a személygépkocsi

Egy másik gépkocsira kiadott forgalmi rendszám volt felszerelve arra az autóra, amely egy menetrend szerinti busszal ütközött 2014.július 12-én 10 óra körüli időben a 83104-es számú útvonal Zirc-Tündérmajorhoz vezető kereszteződésénél. A rendelkezésre álló adatok szerint a B. Milán 25 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az elmúlt hétvége eseményei Veszprémben.

A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök 2 anyagi kárral és 4 személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások 5 főt állítottak elő, 2 főt fogtak el és 1 főt vettek őrizetbe bűncselekmény, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!